Animaties

Je wilt je potentieel klanten binnen een minuut overtuigen van jouw product. Of misschien wil je wel complexe materie zo eenvoudig mogelijk uitleggen.
Tijd voor verbeeldingskracht! Schakel Studio Edward Kobus in voor een video-animatie.

Een animatie biedt de perfecte combinatie van een luchtige verteltoon, aantrekkelijk beeld en het goed gedoseerd overbrengen van jouw boodschap. Bekijk voorbeelden van animaties in ons portfolio.

Op deze pagina lees je alles over:

De eerste concrete slag in het creatieproces, maken we samen met jou!

Onderzoek

Studio Edward Kobus vindt het belangrijk dat het eindproduct past bij jouw doelstelling. Wij proberen daarom jouw vraagstelling zo helder mogelijk te krijgen. In woord en beeld.

Ons onderzoek bestaat onder andere uit een sessie van ongeveer 2 uur, waarin we samen met je op zoek gaan naar de gewenste vorm en inhoud van de op te leveren animatie. Door specifieke methodes toe te passen, maken we een eerste creatieve, maar vooral ook concrete, slag in het proces.

|

Het concept: Jouw verbeelding vertaald naar een blauwdruk.

Concept: Synopsis en script

Op basis van ons onderzoek doen wij een voorstel voor de verhaallijn. Eerst samenvattend, in de vorm van een synopsis. Later uitgebreid, in de vorm van het script.

Het script is de blauwdruk voor de uiteindelijke animatiefilm. Hierin bepalen we nauwkeurig wat we gaan zien en horen. Van tekst, tot geluidseffect en beeld.

|

Met het werken aan het storyboard, begint jouw verbeelding ook echt te spreken

Design: Storyboard en schetsen

Dit is de stap waarin de animatie echt vorm begint te krijgen. Het design. Het start met het storyboard, een soort stripverhaal waarin het script wordt vertaald naar beeld en beweging.

Om de stijl van de animatie af te stemmen op jouw wensen maken we schetsen waarop je feedback kunt geven. Wanneer hier overeenstemming in is bereikt, start de productiefase.

|

This is where the magic happens!

Productie: Animeren, geluidseffecten en voice-over

De productiefase betekent voor jou vooral: wachten. Toch proberen we je ook hier bij te betrekken. Wanneer we scenes hebben geanimeerd, laten we je die graag zien. Zeker als daar geluidseffecten aan zijn toegevoegd. Dit is namelijk het meest magische onderdeel van het proces, het concept komt tot leven!

Wanneer jouw animatiefilm moet worden ingesproken door een voice-over, dan laten wij de keuze voor de mooiste of meest passende stem aan jou.

Het totaal van alle samengevoegde geluidseffecten, animaties en ingesproken teksten levert uiteindelijk de ruwe montage op. Dit is meteen het laatste feedbackmoment voor je, daarna volgt de eindmontage.

|

>Ten alle tijde inzicht in de vorderingen!

Werkwijze

Studio Edward Kobus betrekt je zoveel mogelijk bij elke fase van het proces. Voor ons is het belangrijk dat we jouw vraag optimaal beantwoorden. Daarom hebben we in ons creatieve proces ruimte ingebouwd voor feedback en overleg.

Omdat een animatiefilm vaak een langdurig proces is (reken op minimaal 2 tot 3 maanden), houdt Studio Edward Kobus alle ontwikkelingen bij in het projectplan. je hebt te alle tijde inzicht in het proces en onze werkzaamheden.

Verken vrijblijvend de mogelijkheden…

Benieuwd wat de mogelijkheden van animatie voor je zijn? Neem contact op met Studio Edward Kobus voor een kennismakingsgesprek! Naar contact »

illustraties | top | portfolio

Generic placeholder image