Ontwerp

Het ontwerp van verschillende interactieve media. Online en op papier. Studio Edward Kobus richt zich op gebruiksvriendelijkheid, aantrekkelijkheid, herkenbaarheid en flexibiliteit. Ontwerpen met jouw doel en de doelgroep in het vizier.

Op deze pagina lees je alles over:

“Gedegen onderzoek vormt de basis voor goed design”

Onderzoek

Wij zijn van mening, dat goed design gefundeerd is op basis van degelijk onderzoek. Of het nu om een logo gaat, een website of een game, de perceptie van jouw doelgroep, jouw doelstelling, trends… Zo maar een greep uit alle invloeden waaraan design onderhevig is.
Vaak leidt een gedegen onderzoek er toe dat ook je helder op de bril heeft wat je nu precies qua ontwerp verlangt. Onderzoek dat je natuurlijk zelf kunt doen, maar ook door ons of in samenwerking met ons.

|

Ontwerp, niet alleen voor het oog, maar ook functioneel

Functioneel ontwerp

De blauwdruk voor het eindproduct: het functioneel ontwerp. Een schematische opzet, waar zowel technici als grafici mee aan de slag kunnen. Vooral voor grotere projecten (zoals een corporate website) van groot belang. Studio Edward Kobus is specialist in het vertalen van een concept of klantvraag naar een functioneel ontwerp.

|

“Een huis bouw je niet zonder maquette”

Demo

Voordat een project daadwerkelijk kan worden ontwikkeld, is het van belang dat iedereen op een lijn zit; opdrachtgever, opdrachtnemer en eventuele stakeholders. In grote organisaties komt het regelmatig voor dat er intern geen goed beeld bestaat van bijvoorbeeld de nieuwe op te leveren corporate website. In zo’n geval is de ontwikkeling van een demo de oplossing. Deze demo is als het ware een maquette; Alle betrokkenen kunnen zien wat het beoogde eindresultaat is.

Een demo is een functionerend en grafisch aangekleed prototype van het uiteindelijk op te leveren product. Het geeft alle betrokken partijen een goed beeld van hoe het eindproduct moet worden. Bovenal geeft het ruimte voor feedback. Feedback die na oplevering van het eindproduct vaak duur betaald wordt.

|

“Aantrekkelijk, uniek en toegespitst op jouw wensen!”

Grafisch ontwerp

Studio Edward Kobus ontwerpt met name multimediale toepassingen. Games, websites maar ook audiovisueel. Onze ontwerpen zijn custom made: Uniek, aantrekkelijk en volledig toegespitst op jouw wensen en doelstelling(en).

|

“We werken najouw met je samen, nooit verliezen we jouw doelstelling uit het oog”

Onze werkwijze

Om er voor te zorgen dat ons ontwerp aansluit op jouw specifieke wensen en doelstellingen, werken we najouw met je samen. We starten altijd met een intake sessie en plannen op basis daarvan het te volgen traject.
Afhankelijk van de grote van het project bouwen we voldoende momenten in waarop je feedback kunt geven op onze voorstellen. Tevens stellen we desgewenst, voorafgaand aan en gedurende het project, een projectplan op, dat je te allen tijde kunt inzien.
Zo heeft je altijd inzicht in ons werkproces en de vorming van het eindproduct.

Verken vrijblijvend de mogelijkheden…

Benieuwd wat de mogelijkheden van animatie voor je zijn? Neem contact op met Studio Edward Kobus voor een kennismakingsgesprek! Naar contact »

home | top | illustraties

Generic placeholder image