Zicht op Muysenisse

Illustraties & Tekeningen

Studio Edward Kobus kan een verhaal of boodschap ondersteunen met beeld. Met de hand getekend, op de computer of een combinatie van beide. De stijl en de onderwerpen van de tekeningen worden door je en ons samen bepaald. Het eindproduct is altijd uniek.

Op deze pagina lees je alles over:

Voorbeelden van illustratief werk

Bij Studio Edward Kobus maken we een onderscheid tussen illustraties en tekeningen. Een illustratie zien we altijd als illustratief en daarmee niet op zichzelf staand. Het ondersteunt een verhaal of verduidelijkte een boodschap.
Een tekening, of kunstwerk, kan op zichzelf staan. Omdat het zelf een verhaal vertelt.
Een illustratie kan een tekening zijn (want getekend…) maar bijvoorbeeld ook een collage of een bewerkte foto.

Bekijk meer illustraties in ons portfolio »

|

“Geef jouw verhaal extra verbeeldingskracht met een illustratieve tekening”

Illustraties in opdracht

Een van de specialiteiten van Studio Edward Kobus, is het vertalen van een concept of een boodschap naar bijvoorbeeld een tekening.

Dit betekent dat je met jouw verhaal naar ons toe kunt stappen, en dat wij daar vervolgens een illustratie bij bedenken.
Maar we voeren ook graag uit, wat jij je al had verbeeld. En daar voegen we maar al te graag onze eigen creatieve twist aan toe.

Je wilt graag een onderscheidende folder of website? Je gaat een boek uitbrengen en je wilt je verhaal zien aangevuld met mooie tekeningen? Je vindt een foto niet bijzonder genoeg? Een illustratie van Studio Edward Kobus is altijd origineel en onderscheidend.

|

“Laat je door ons inspireren!”

Vrij werk

Studio Edward Kobus levert ook autonoom werk. Tot stand gekomen op eigen initiatief. Dit werk kun je kopen. Prachtig als persoonlijk cadeau. Of wellicht als inspiratie boven jouw bureau?

Wij zien illustreren als vakwerk. Een vorm van toegepaste kunst. Maar zeker geen kunstje. Het eigen werk ontstaat uit de drang om te vernieuwen. En domweg omdat illustreren heel erg leuk is!

|

“Samen het creatieve proces opstarten”

Werkwijze

1 – We starten met een eerste kennismaking. Hierin wordt duidelijk wat we van elkaar verwachten. (Planning, kosten en en definiëring eindproduct).

2 – Wanneer er een overeenkomst is gesloten, gaat de schetsfase in. Hierin doen wij een eerste aanzet (soms meerdere) voor wat het eindresultaat moet worden. Er is dan nog ruimte voor jouw inbreng.

3 – Tot slot wordt het eindresultaat gerealiseerd. Afhankelijk van jouw wensen kan dit digitaal of op papier. Na oplevering is er eventueel nog ruimte voor kleine wijzigingen in de tekening. (Denk hierbij aan kleurcorrectie ed.)

|

Verken vrijblijvend de mogelijkheden…

Illustraties kunnen ook jou verder helpen. Maar hoe? Neem contact op met Studio Edward Kobus voor een kennismakingsgesprek! Naar contact »

ontwerp | top | animaties

Studio Edward Kobus is ook te vinden op www.illustrator-info.nl.

Generic placeholder image